2310600614 Νικομήδειας 11, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη anesnikos@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
ΤΟ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ
Ιχθυοπωλείο Ψητοπωλείο Σταυρούπολη ΘεσσαλονίκηΤο ιχθυοπωλείο μας “Το Ακρογιάλι” το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην Σταυρούπολη, είναι κοντά σας από το 1998 προσφέροντας καθημερινά μεγάλη ποικιλία από ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά που δεν πρέπει να λείπουν από το τραπέζι σας.

Έχοντας ενταχθεί από το 2020 στην ομάδα και η 2η γενιά, το ιχθυοπωλείο μας συνεχίζει με την ίδια αγάπη να σας προσφέρει ποιοτικά προϊόντα ενώ έχει εντάξει στο χώρο του και ψητοπωλείο προκειμένου να μπορείτε εσείς να απολαμβάνετε τους θησαυρούς της θάλασσας έτοιμους.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Επισκεφθείτε το ιχθυοπωλείο μας

επιλέξτε τα ψάρια και τα θαλασσινά που προτιμάτε, κι εμείς μπορούμε να αναλάβουμε τον καθαρισμό ή το φιλετάρισμα των προϊόντων, αλλά και να τα ψήσουμε ή να τα τηγανίσουμε, όπως εσείς επιθυμείτε.

Επιπλέον, στο ψητοπωλείο μας μπορείτε να βρείτε φρεσκομαγειρεμένα πιάτα ημέρας με βάση το ψάρι και τα θαλασσινά καθώς και ποικιλία από σαλάτες για πλήρεις, θρεπτικές απολαύσεις.

Με γνώμονα τον απόλυτο σεβασμό προς τον καταναλωτή και τη δέσμευση στην παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας που τηρούμε, όλα αυτά τα χρόνια στεκόμαστε δίπλα σας και φροντίζουμε πάντα να σας προσφέρουμε το καλύτερο. 
   
   
  Καθημερινά παραλαμβάνουμε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά από συνεργαζόμενα καΐκια σε όλη την Ελλάδα έχοντας ως βασική φιλοσοφία να φτάνει στο τραπέζι σας παντα η καλύτερη ποιότητα.

Η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο, το μεράκι και η αγάπη μας για τα ψάρια και τα θαλασσινά αποτελούν εγγύηση ότι σε εμάς θα βρείτε σίγουρα την ποιότητα που αναζητάτε.

Στόχος μας είναι η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, η άριστη ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουμε, καθώς και οι τιμές μας να παραμένουν λογικές προκειμένου να μπορείτε να γευτείτε όλοι το αγαπημένο σας γεύμα
   
 
 
 
 
 
Επισκεφτείτε το ιχθυοπωλείο μας στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης
και ανακάλυψε τους θησαυρούς της θάλασσας!!!