2310600614 Νικομήδειας 11, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη anesnikos@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
 
Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ
Το Ακρογιάλι | Ιχθυοπωλείο Ψητοπωλείο Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη


Στο ιχθυοπωλείο - ψητοπωλείο μας “Το Ακρογιάλι” το οποίο βρίσκεται στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, μαγειρεύουμε καθημερινά με αγάπη και μεράκι ώστε να έχετε πάντα τα πιο νόστιμα και φρέσκα ψάρια ή θαλασσινά στο τραπέζι σας. 

Συνδυάζοντας ποιότητα, γεύση και αγνές πρώτες ύλες, σας προσφέρουμε τα πιο γευστικά πιάτα που σίγουρα μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
 
 
 
 
 
 
   
   
  Ολοκληρωμένες επιλογές για το τραπέζι σας! 


Φρέσκα ψάρια, ψητά, τηγανητά ή μαγειρευτά... σε εμάς θα τα βρείτε όλα! Πιάτα μαγειρεμένα με αγάπη, πλούσια σε βιταμίνες που όλοι χρειαζόμαστε καθημερινά. 

Επικοινωνήστε μαζί μας και ρωτήστε μας για τα πιάτα ημέρας.

Τηλ: 2310600614
   

 

 
 
 
 
 
Απλές και ατόφιες γεύσεις που αναδεικνύουν την ποιότητα της Α’ ύλης έρχονται να δώσουν μια εξαιρετική γευστική νότα στο τραπέζι σας, να σας εκπλήξουν ευχάριστα και να κάνουν τα ψάρια και τα θαλασσινά το αγαπημένο σας γεύμα.
Κάθε πιάτο που σας προσφέρουμε είναι μοναδικό για εμάς αφού φτιάχνεται με μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουμε. Οι μερίδες μας είναι χορταστικές, η καθαριότητα είναι άψογη και οι τιμές μας φιλικές γιατί ως στόχο έχουμε την πλήρη ικανοποίηση κάθε επισκέπτη μας.
 
 
 
 
 
 
 
 
Επισκεφτείτε το ιχθυοπωλείο μας στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης
και ανακάλυψε τους θησαυρούς της θάλασσας!!!